Rotterdam Kerst Bier

Kerst winter, zomer,herfst en Lente. Rotterdams Bier voor elk seizoen, maar ook als kerstcadeau voor onder de boom! Trots Bier is een puur Rotterdams product, wat door Rotterdammers is verkozen tot hun eigen bier! Met een assortiment van vier bieren is er aan elk seizoen gedacht.

Het bekendste bier is Trots Rotterdams “Blond” Bier dat al sinds 2013 op de markt is, als eerste Rotterdamse bier, Het tweede bier is gekozen door de Rotterdammer doormiddel van onze facebook pagina.

Trots Rotterdams “Wit” Bier bestaat dan al sinds 2015.  Het bier met het Blauwe etiket heeft is gebrouwen met korianderzaad en gedroogde citrusschillen, en is dan ook ideaal voor in de Zomer.

De winterse editie is het Bier met het zwarte etiket Trots Rotterdams “Tripel” Bier, is dan ook een Rotterdamse Tripel. Het bier pas meer bij de winter vanwege haar hogere alcoholpercentage, en rijke volle smaakbeleving.

De herfst variant is een Trots Rotterdams “Bok” Bier, met zijn licht bruine kleur, is de meest recente aanwinst in het seizoenen kwartet van Trots Bier.

Sinds kort kent Trots ook een IPA en een Weizen. Vanaf de kerst van 2022 is er tevens ook een champagne IPA op grote fles beschikbaar ter ere van het 10-jarig jubileum!

Trots heeft ook haar eigen Gers Glas met een bedrukking van Rotterdam aan een zijde, en het Trots Bier logo aan de andere zijde. De glazen zijn gekozen doormiddel van een enquete onder de gebruikers van Trots Bier. De lokale bieren zijn van wegen hun kleuren goed geschikt voor diverse kerstpakketten.

De speciaal bieren hebben een lange houdbaarheidsdatum, wat ervoor zorg dat ze ruim na Kerst nog genuttigd kunnen worden. Rotterdams Kerst is niet compleet zonder bier, maar Trots Bier is natuurlijk ook geschikt als geschenk voor werkgevers die een boodschap willen overdragen met Kerst!

In samenwerking met Rotterdamse bedrijven kunnen wij kerst geschenken samenstellen. Maar onze bieren kunnen natuurlijk ook een toegevoegde waarde zijn uw eigen kerstpakket.

Onze Referenties

Logo Koninklijke MarineKPN LogoAfbeeldingsresultaat voor more than gifts

Interesse gekregen? En benieuwd wat Trots Bier kan doen voor uw Kerstpakketten?

Neem dan contact met ons op.