Over ons

Verleden

Vier studenten en een opdracht van Hogeschool Rotterdam om een nieuw product op de markt te brengen: zo ontstond in 2013 het idee voor Trots Bier Rotterdam. Een nieuw biermerk met een volledig nieuw perspectief: voor en door Rotterdam, gebaseerd op de vraag en steun van de Rotterdammers. Ons eerste bier (Trots Blond Bier) werd dan ook gekozen door de Rotterdamse bevolking: gewoon, met een glas bier in de hand, tijdens een lokale bierproeverij. Het werd een groot succes. Zo groot zelfs dat na het afsluiten van het project twee van de vier studenten door pakten. Zij legden de basis legden voor een nieuwe Rotterdamse onderneming. En in 2014 won Trots Bier Rotterdam zelfs de Rotterdamse Startersprijs en mocht het verse bedrijf een jaar lang kantoor houden in het Groothandelsgebouw.

Heden

Trots Bier Rotterdam is nu een bloeiend bedrijf. Met een groeiend aantal klanten en een netwerk waarin Rotterdamse ondernemers ons vaak zelfstandig weten te vinden. Met dezelfde drive en passie staan wij voor bier van kwaliteit, verantwoord ondernemen en een persoonlijke benadering. Eerlijk en open contact met onze klanten staat voorop en via hen hebben we grote oren voor wat de Rotterdammer wil. Wanneer we onze leveringen bezorgen op onze bakfiets is er altijd tijd voor een praatje en voor nieuwe ideeën. In nauw contact en overleg met onze klanten is ons assortiment inmiddels uitgegroeid tot vijf speciaalbieren, stijlvolle bierglazen, cadeauverpakking, tasjes en onze speciale bierviltjes.

Toekomst

Trots Bier Rotterdam is een groeiend bedrijf. We blijven altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en staan altijd open om nieuwe wegen te verkennen. Daarbij blijft onze kernwaarde altijd overeind: voor en door Rotterdam. We zijn een community based onderneming en streven naar een biermerk dat wordt gedragen en gedronken door de Rotterdammer.