Ons verhaal

Ontstaan

‘Trots Bier Rotterdam’ is in september 2013 ontstaan uit een idee van vier studenten aan de Hogeschool Rotterdam. Er moest een product op de markt worden gebracht en de keuze voor een Rotterdams Bier was een groot succes. Na het afsluiten van het project zijn twee studenten van de groep doorgegaan en hebben samen de fundering neergezet voor deze nieuwe Rotterdamse onderneming.

Begin 2014 meldden de ondernemers zich aan voor de Rotterdamse Startersprijs, een initiatief van het Groothandelsgebouw en The Office Operators. Na het inzenden van het ondernemingsplan werden de heren uitgenodigd een presentatie te geven om de jury te overtuigen van de potentie van Trots Bier Rotterdam. Dit resulteerde in het winnen van de Rotterdamse Startersprijs, en een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groothandelsgebouw.


IMG_3989

c2c91faa-8e08-4933-9304-07ea3e896316-large

Trots Bier Rotterdam nu

In de afgelopen jaren hebben wij het aantal klanten zien groeien en ondernemers weten ons nu vaak ook zelf te vinden om deel te zijn van dit Rotterdams succes. Na de oprichting van Trots Bier Rotterdam en het eerste succesvolle jaar van de onderneming is Roy Zwolsman als oprichter doorgegaan met deze onderneming en heeft Sander de Heer zich toegevoegd aan het team. Samen zorgen wij er nu voor dat onze klanten kwalitatieve producten krijgen en zijn wij opzoek naar nieuwe mogelijkheden voor ons bedrijf om te groeien.

Wij proberen het contact met onze klanten zo eenvoudig mogelijk te houden en horen graag waar de Rotterdammer zelf behoefte aan heeft. Dit zijn uiteindelijk de mensen waarvoor wij onze producten op de markt hebben gebracht. Wij raadplegen onze klanten bij het maken van nieuwe stappen, wat geleid heeft tot ons huidige assortiment van twee speciaalbieren, bierglazen en onze bierviltjes. Ons hoofddoel is om met plezier aan dit bedrijf te werken, goede producten aan onze klanten te leveren, op een  bewuste manier te ondernemen en samen te werken met mensen die positief in het leven staan.

Toekomst

Trots Bier Rotterdam is begonnen als studieproject en sindsdien gegroeid tot een stabiele onderneming in Rotterdam. Daarnaast heeft het bedrijf nog steeds veel potentie. De mannen achter Trots Bier Rotterdam zijn beide bezig met hun studie en gebruiken hun vrije tijd om aan het bedrijf te werken. Het succes en de positieve contacten met onze klanten zorgen ervoor dat er veel plezier uit het werk te halen is en het motiveert om mooie vervolgstappen te zetten.