Ons Idee

Ons bedrijf is opgericht door jonge startende ondernemers. Het was een geweldige ervaring om ons product, Rotterdams Bier, op de markt te brengen. Er komt veel bij kijken om dit te realiseren en wij hebben goed nagedacht over de richting die wij op willen gaan met onze onderneming.

Kwaliteitsproducten waar de klant op wacht

Wij zijn opgegroeid in een tijd waar veel mogelijk is en waar velen van ons weinig te kort komt. Winkels liggen vol met producten en elk moment ontstaan er nieuwe creatieve ideeën om ons heen. Bij het realiseren van Trots Bier zochten wij naar een product waar klanten altijd naar op zoek zullen zijn. En bier is één van die producten, die al lang een plekje in de maatschappij heeft gevonden. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten blij zijn met onze producten. Wij willen producten verkopen waar men op zit te wachten en voor terug wil komen. Wij houden rekening met de wensen van onze klanten. Wij zijn op zoek naar samenwerking, houden van persoonlijk contact, en doen graag iets extra’s waardoor Trots Bier Rotterdam net even meer is dan een verkoper van bier.

Bewust ondernemen met de bakfiets

Ons bedrijf richt zich op Rotterdam, omdat het een prachtige stad is. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om onze producten op een bewuste manier te verkopen. Daarvoor houden wij rekening met de gevolgen van de keuzes die wij maken met ons bedrijf. Eén van onze keuzes is geweest om onze leveringen per bakfiets te doen. Zo dragen wij ons steentje bij aan milieubewust ondernemen en het is daarbij de ideale manier voor ons om te genieten van de stad Rotterdam.

Een product waar onze klant zich mee kan verbinden

Wij willen producten leveren waar de Rotterdammer zich in kan herkennen. Een stad van hard werkende havenarbeiders en zakenmensen met hun hart op de tong. En wat is er beter dan een heerlijk biertje na een lange dag werken of om de week mee af te sluiten. Daarbij maakt onze bedrijfsnaam meteen duidelijk waar wij voor staan. Wij zijn Trotse ondernemers en genieten van onze mogelijkheden en de stad waar wij ondernemen.

Positief klantcontact

Wij willen niet enkel producten verkopen, maar zijn op zoek naar samenwerking. Wij staan klaar voor onze klanten en staan open voor nieuwe samenwerkingen. We willen onze zaken efficiënt regelen en het niet ingewikkelder maken dan noodzakelijk is. Op deze manier kunnen wij samen met onze klanten genieten van Trots Bier Rotterdam, en de stad waar alle inwoners trots op kunnen zijn.